Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Klanten vertellen: Peter & Felicina

Klanten vertellen…

Na heel hun leven met veel plezier in Boxmeer te hebben gewoond, besloten Peter en Felicina dat het tijd was voor een nieuwe stap. Omdat hun kinderen en kleinkinderen in Venray wonen, wilden ze graag dichter bij hen in de buurt gaan wonen. “We hadden veel mooie herinneringen aan Boxmeer en ons huis, maar het verlangen om meer tijd met onze kleinkinderen door te brengen, gaf de doorslag,” vertellen ze.

“Het kopen van een nieuw huis en tegelijkertijd je huidige woning verkopen is geen eenvoudige opgave. Jef en Dick begeleidden ons niet alleen bij de aankoop en verkoop, maar ook bij het regelen van de hypotheek. Zo hadden we alles onder één dak,” aldus Peter. “Het gaf ons rust en vertrouwen, wetende dat we voor alles bij ze terecht konden.”

Inmiddels wonen Peter en Felicina met veel plezier in hun nieuwe woning in Venray. “We zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis en hopen er nog vele mooie momenten te beleven, samen met onze familie. Bedankt aan het hele team voor de fijne begeleiding!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

043 204 15 43 info@vindmakelaardij.nl info@vindmakelaardij.nl 0478 70 05 10
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×